lördag 13 november 2010

Ge mig tips om den muntliga presentationen av projektuppgiften!

Jag blev klar med min projektrapport för en vecka sen och väntar på att få den godkänd. Jag har undersökt hur det fungerar med bloggskrivande i fysik.
Sen ska ju projektet presenteras muntligt också på något sätt. Jag vet inte hur. Någon som vill ge mig ett råd?

5 kommentarer:

charlotta wasteson sa...

Spännande! Ligger redovisningen på kurssidan nu?

Helen sa...

jag har funderat på att göra film med camtasia och lägga på min redovisning som ljud. Annars tycker jag att det fungerar utmärkt att använda moviemaker live, kombinera film, ljud och bilder. Lycka till!

Linn sa...

Hej Ingrid, en helt annan sak.. Jag såg en Ingrid Johansson på deltagarlistan till den workshop som ska vara i Göteborg för PIM-femmorna 2-3 december. Är det du? Jag ska också dit så vi kanske ses där i så fall:)

IngridJ sa...

Linn: Nej det är inte jag. Jag visste inte ens vad PIM-femmor betydde men jag har kollat upp det. Vi kanske ses nån annan gång, matematikbiennetten i Stockholm i januari kanske visst är du mattelärare också?)

Charlotta: nej jag väntar på att få den godkänd, men sen får du läsa den.

Helen och Linn: ja det blir nog Camtasia. Blev inspirerad när jag tittade på Linns presentation av naturkunskapskursen.

Linn sa...

Äsch då jag som var helt säker på att det var du som skulle på konferensen:) Njae jag är inte mattelärare, jag bara fuskar som det ibland, är behörig i kemi, Nk och Bi. Hoppas du publicerar din redovisning här på bloggen sen, jag kommer inte åt kursrummet längre